Praktisch

Alles wat je moet  weten

Prakstische informatie

Oostende is de Wereldstad aan onze Belgische kust en staat bekend als de “Koningin der Badsteden.”   Dé stad aan zee die heel wat te bieden heeft.  Brede stranden, lange strandpromenades, cultuur, de vissersmijn, het bruisende stadsleven met tal van restaurants,.. zijn nog maar enkele aspecten die deze stad de moeite waard maakt voor een verblijf.

Ieder seizoen heeft zijn charmes, ook in Oostende.

Wij proberen hier een kort overzicht te plaatsen van de meest ruime activiteiten.  Voor andere events kunnen jullie steeds een kijkje nemen op de site van Toerisme Oostende.

 

 

Het appartement

Wij verhuren dit appartement met frontaal zeezicht voor minimum 2 overnachtingen (schoolvakanties minimum drie overnachtingen).  Het appartement beschikt over al de voorzieningen.  Een ingerichte keuken, ruime leefruimte met wifi en digitale tv.  De grote slaapkamer heeft een boxspringbed van (1.80m – 2.00m), de 2e kamer heeft een stapelbed.  Er is een extra kinderbedje, kinderstoel voorzien.

Er kan een extra slaapplaats voorzien worden in de woonkamer voor een kind.

In de keuken vind je een ruim werkblad, inductiekookplaat, handige vaatwasmachine, oven, microgolfoven, waterkoker, koffiezet én Senseo-apparaat met gratis pads, broodrooster, mixer, koelkast voldoende bergruimte,…

Bereikbaarheid

Vanuit heel het land is er een prima treinverbinding naar Oostende.  Ons appartement is op 20 minuten stappen van het Centraal Station.  Taxi’s vinden jullie aan de uitgang van het station.

De halte van de kusttram bevindt zich op 5 minuten van het appartement.  Zo kan u op een goedkope manier van de Panne tot  Zeebrugge.

Oostende beschikt over veel parkings.  Deze zijn vaak duur.  Een beetje buiten het centrum vindt u parkings met een shuttle bus die heel democratisch zijn in prijs.  Klik hier voor een overzicht van de parkings met tarief.

Klaar om te vertrekken?

Wanneer u wilt komen genieten kijk zeker eens op deze site bij Beschikbaarheid.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u binnen de 24 uur een antwoord met de verdere informatie.

Honden zijn toegelaten

We vinden dat iedereen van de zee moet kunnen genieten met wie hij liefheeft. Met je partner, je vrienden, je kinderen of kleinkinderen… en dus ook met je honden. Eén of twee kleine honden kunnen perfect voor ons, mits het betalen van een kleine toeslag.  35€ voor het hele verblijf.

Bewaakte fietsstalling?

De Stad aan Zee herbergt allerlei mooie bezienswaardigheden en ook de groene omgeving rond Oostende is een topper voor fietsliefhebbers.
Verken op je stalen ros de schilderachtige ‘Groene 62’, geniet van het zeezicht rond de  Albert I-Promenade, ontdek de omgeving rond de Spuikom en neem je kroost mee naar Kinderboerderij De Lange Schuur. Voor elk wat wils.

Een gesloten fietsstalling bevindt zich naast ons appartement.  Voor slechts 4€ per dag per fiets, ontvangt u de code zodat uw stalen ros ook veilig kan overnachten.  (Waarborg 50€)